سفارش تبلیغ
صبا ویژن

پیچک

صفحه اصلی |  پست الکترونیک
سرزمین بی آب و علف

بسم الله الرحمن الرحیم

وزیر محترم امور خارجه جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای دکتر محمدجواد ظریف

سلام

جنابعالی در گفتگوی اخیرتان در مورد آزادی ایرانیان زندانی در امریکا گفته اید: «... اصرار داشتیم ایرانیانی که حتی اکثر آن ها مقیم آمریکا و دو تابعیتی اما در آمریکا زندانی بودند، آزاد شوند چراکه برای ما ایرانی بودن مهم است و هر کجای جهان باشند احساس می کنیم باید از حقوق آن ها دفاع کنیم.

در بحث تبادل زندانیان نگاه ما انسانی بود و تلاش داشتیم تا از شهروندان ایرانی حمایت کنیم هر چند شاید برخی از این شهروندان در خارج از کشور زندگی می کنند ولی ممکن است تخلفی هم داشته باشند ولی ما تلاش داشتیم تا خانواده آنها شاد شوند و این را نیز به خانواده آنها تبریک می گویم.

به هر حال ممکن است شمار زندانیان دیگری باشند که ما اطلاع نداشته باشیم ولی عزم ما در دولت و وزارت خارجه دفاع از حقوق شهروندان ایرانی جدای از محل سکونت است.»

از شنیدن این سخنان خوشحال شدیم. چراکه بعد از مدت ها مقامی ایرانی بر دفاع از حقوق شهروندان این کشور تأکید کرد. خرسندیم که عزم شما و دولت محترم دفاع از حقوق شهروندان ایرانی جدای از محل سکونت آنهاست.

سخنان شما ما را امیدوار کرد تا بعد از سال ها برای درخواست از مسئولی دولتی نامه ای بنویسیم.

جناب آقای دکتر ظریف

این نامه برای یادآوری نام یکی از شهروندان ایرانی نوشته شده است. یکی از کسانی که ایرانی است و بنا بر قول شما، «ایرانی بودن مهم است و هر کجای جهان باشند احساس می کنیم باید از حقوق آن ها دفاع کنیم.»

اسارت 37 ساله‌ امام موسی صدر، رهبر ایرانی شیعیان لبنان سالهاست که به فراموشی سپرده شده. شهروند ایرانی ای که بنا بر دعوت رسمی دولت وقت لیبی به این کشور سفر کرد و طبق اسناد رسمی و قضایی، در خاک لیبی ربوده شد و تا امروز در اسارت به سر می برد.

می دانیم توضیح مشروح جزییات پرونده ضرورتی ندارد و شما از سال های گذشته با این پرونده آشنا هستید و در مسئولیت جدیدتان نیز دیداری با خانواده امام موسی صدر داشته اید و قول هایی برای پیگیری ویژه داده اید. قول هایی که ما و خانواده امام، در انتظار عملی شدنش هستیم.

به امید روزی که هیچ ایرانی ای در هیچ جای جهان به ناحق در اسارت نباشد و دولت ایران، مدافع واقعی حقوق همه ایرانیان باشد.

کانون فرهنگی یاران صدر

1394/11/3






برچسب ها : امام موسی صدر  , یاران صدر  ,

      

طرح بهسازی و توسعه مرکز مداخله زودهنگام «اسیل» که با مشارکت مؤسسه خیریه الولید بن طلال و مؤسسات امام صدر به انجام رسیده است، طی مراسمی رسمی در بیروت افتتاح شد.

طرح بهسازی و توسع? مرکز مداخل? زودهنگام اسیل افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی موسسه امام موسی صدر، میزبانی این مراسم را خانم رباب صدر و نیز سید صدرالدین صدر، خواهر و فرزند امام موسی صدر بر عهده داشتند و در آن وزیر سابق بهداشت لیلی الصلح حمادة، دکتر محمدجواد خلیفه، شهردار منطقه الغبیری، سازمان‌های مشارکت‌کننده، و تعدادی از پزشکان و متخصصان حضور داشتند.

مرکز مداخله زودهنگام اسیل، به کودکانی رسیدگی می‌کند که دارای نیازمندی‌های ویژه از تولد تا سه سالگی هستند. راهکار این برنامه درمان فردی با مشارکت خانواده است. هدف مرکز، گستردن زمینه برخورداری این کودکان از زندگی شرافتمندانه و نیز کاستن از بار سنگین مراقبت خانواده و جامعه از آن‌هاست. 

کار این مرکز عبارت است از توان‌بخشی و مهارت‌پروری از نظر حرکتی، ذهنی، ارتباطی، اجتماعی، عاطفی و حیاتی به کودکان و ارتقای سطح توانایی خانواده‌ها از طریق راهنمایی و کمک و آموزش است. 

در آیین افتتاح طرح توسعه مرکزاسیل، خانم رباب صدر خطاب به وزیر سابق بهداشت لیلی الصلح حمادة گفت: میزان شادی‌ای که بهره‌وران از این طرح به آن دست می‌یابند، در تصور شما نمی‌گنجد.

خانم لیلی الصلح حماده نیز به نوبه خود از مشارکت در این طرح ابراز خرسندی کرد و با عبارت «امید را در جایی کاشت که نومیدی چیره است و عبرت را، در آن‌جا که عبرت‌آموزی کم می‌شود.» از اقدامات مؤسسات امام موسی صدر در توسعه این مرکز تقدیر کرد.

ملیحه صدرمدیر مرکز اسیل، در سخنان خود جزئیاتی از این طرح را برشمرد و به بازسازی بخشی از ساختمان موجود، به منظور استفاده در فعالیت‌های رفتاردرمانی،ساختن یک دفتر و دو اتاق درمان، سالن گردهمایی خانواده، و زمین بازی کودکان اشاره کرد.

وی همچنین گفت: مرکز اسیل به وسایل الکترونیک و بازی‌های اختصاصی تجهیز شده است. همچنین یک اتاق با عنوان «تکامل حسی» به امکانات این مجموعه اضافه شده است.

در این مراسم، فیلمی از مهم‌ترین ویژگی‌های طرح و نیز فیلمی مستند از ساختار و توانمندی‌های مرکز اسیل و فعالیت‌های آن پخش شد. این فیلم دربردارنده مصاحبه‌هایی با کارمندان و خانواده‌های استفاده‌کنندگان از مرکزاسیل نیز بود.

در پایان مراسم مقرر شد تا «طرح تندرستی و درمان تکمیلی اسیل» به زودی آغاز شود.





      

به گزارش روابط عمومی مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، به نقل از خبرگزاری رسمی لبنان (N. N. A) قاضی سمیر حمود، دادستان دادگاه، از قاضی شربل ابوسمرا، وکیل دادگاه خواست که درباره مسئله نشر اکاذیب مرتبط با قضیه امام موسی صدر و دو همراهش تحقیق کند. 

این مسئله را قاضی حسن الشامی، سخن‌گوی کمیته رسمی پی‌گیری قضیه ربودن امام موسی صدر و دو همراهش گزارش کرده‌ است و مربوط به خبر دروغینی است که چندی پیش به نقل از یکی از سایت‌های خبری عربی، منتشر شده بود. 

به‌تازگی سایتی خبری و به نقل از آن، برخی رسانه‌ها خبر دروغی را مبنی بر این‌که نبیه بری به‌زودی اخباری ناخوشایند درباره قضیه ربودن امام صدر را بیان خواهد کرد، منتشر کرده بود، که بعد از آن، نبیه بری، ریاست پارلمان لبنان در بیانیه‌ای این مسئله را تکذیب کرد.

نبیه بری در این بیانیه، ضمن تأکید مجدد بر این‌که تنها مرجع رسمی اعلام اخبار مربوط به پرونده ربودن امام صدر و دو همراهش، «کمیته رسمی پیگیری قضیه ربودن» است، بیان داشت: با توجه به اهمیت و حساسیت این مسئله، قطعاً انتشاردهندگان این‌گونه شایعات و دروغ‌هایی که بدون هیچ سندی منتشر می‌شود، مورد پیگرد قرار می‌گیرند؛ با هر غرضی که دست به چنین کاری زده باشند. 






برچسب ها : امام موسی صدر  ,

      

جبران باسیل، وزیر امور خارجه لبنان در دیدار با عضو هیئت مدیره مؤسسه فرهنگی تحقیقاتی امام موسی صدر، از پیگیری پرونده امام موسی صدر خبر داد.
جبریل باسیل: پیگیری پروند? ربودن امام صدر، اولویت ماست

به گزارش روابط عمومی موسسه امام موسی صدر، این دیدار در حاشیه ضیافت سفارت لبنان در ایران انجام شد، که طی آن دو طرف به بررسی آخرین اطلاعات و تحولات پرونده ربودن امام موسی صدر پرداختند.

 مهدی فیروزان، عضو هیئت مدیره مؤسسه فرهنگ تحقیقاتی امام موسی صدر، با اعلام این خبر گفت: در این دیدار تأکید کردم که با توجه به اوضاع ناآرام لیبی و تحولات گسترده در این کشور باید روند پیگیری پرونده ربودن امام موسی صدر و دو همراهش تسریع شود.

 وی افزود: در این دیدار تأکید شد که تحولات لیبی غیرقابل پیش‌بینی است و همان‌طور که وزیر دادگستری لیبی به ما گفته بود، مورد این پرونده، مورد آدم‌ربایی است و در این موارد جای هیچ‌گونه تأخیری نیست، زیرا زمان به ضرر ماست و در این‌گونه موارد، زمان باید اولویت داشته باشد.

 فیروزان گفت: جبران باسیل، وزیر خارجه لبنان نیز تأکید کرد که مسئله امام هم پیش از من و هم اکنون در اولویت مسائل وزارت خارجه لبنان است و همان‌طور که می‌دانید یکی از بندهای برنامه دولت برای اخذ رأی اعتماد از مجلس لبنان بوده است. 

پیش از این یک تفاهم نامه همکاری میان دولت لیبی و دولت لبنان برای پیگیری پرونده امام موسی صدر به امضا رسیده بود. مطابق این تفاهم نامه که برای اولین بار در 36 سال گذشته میان دولت‌های دو کشور به امضا رسیده، لیبی متعهد شده تا ‌‌‌‌نهایت تلاش خود را در همکاری‌های مورد نیاز، تحقیق از بازماندگان دولت قذافی و ارائه اسناد و اطلاعات مرتبط با ربودن امام صدر انجام دهد.
باید روند پیگیری پروند? ربودن امام موسی صدر و دو همراهش تسریع شود.

پس از آن کابینه لیبی تفاهم نامه همکاری لیبی و لبنان را درباره پرونده قضیه ربودن امام موسی صدر تصویب کرد. اما طی هفته های اخیر، این کشور دستخوش جنگ های داخلی شده، بطوریکه بسیاری از کشورهای جهان اتباع خود را از این کشور خارج کرده و سفارت های خود را بسته اند. 

دور تازه درگیری های خشونت آمیز لیبی که از 18 ماه مه امسال آغاز شد؛ تاکنون صدها کشته و هزاران آواره برجای گذاشته است.





      

دوازدهمین نشست ماهانه اندیشه و عمل امام موسی صدر با عنوان «مقاومت به روایت شاهد عینی»، با حضور لؤی شرف­ الدین، خواهرزاده امام موسی صدر، دوشنبه، 13 مرداد، در مؤسسه امام موسی صدر
برگزار شد.

مهدی فرخیان: مقاومت میراث علمی و عملی کارنامه امام موسی صدر است
در ابتدای این نشست مهدی فرخیان، عضو واحد پژوهشی مؤسسه، در صحبت کوتاهی از نقش امام موسی صدر در تأسیس مقاومت لبنان گفت.

فرخیان در تبیین موضوع نشست گفت: مصادف شدن این نشست با حوادث این روزها در غزه به خوبی نشان می دهد که مقاومت، مقابله با چه رژیمی است. مقاومت یکی از مباحث مهم کارنامه علمی و عملی امام موسی صدر است. اگر روال طبیعی در منطقه حاکم بود و اسرائیلی وجود نداشت، امام صدر درمورد مقاومت تا این اندازه صحبت نمی کرد. اما چنین رژیمی بوده و از دهه 70 حملاتی را شروع کرده و این موضوع به دغدغه امام موسی صدر تبدیل می شود. امام موسی صدر به حق امام مقاومت است. چون آن زمان رژیم ایران مقابله ای با اسرائیل نداشت و برعکس، همراه آن بود. بنابراین، امام  موسی صدر به صورت تمام قد تلاش کرد تا شیعیان لبنان را برای مقابله با اسرائیل آماده کند. 

وی ادامه داد: برخی تصاویر مقاومت تعجب برانگیز است که برخی از اعضای أمل حتی کفش مناسب به پا ندارند و مقابل اسرائیل تا بن دندان مسلح ایستاده اند. اینکه مقاومت به چه امکاناتی آغاز شد و چمران و مؤسسه فنی جبل عامل چه تأثیری داشتند همچنان تبیین نشده است. 

فرخیان در توضیح جایگاه مقاومت در اندیشه امام موسی صدر گفت: امام برای جامعه از دو مضاف الیه استفاده می کند: یکی جامعه صالح و یکی جامعه مقاوم. توجه امام به جامعه مقاوم هم صرفا بعد نظامی نیست و ابعاد دیگر را هم شامل می شود. این بخش از اندیشه و عمل امام صدر جای پژوهش دارد و امیدواریم در آینده بیشتر به این مسائل پرداخته شود. اعتقاد دارد تا کسی به لبنان نرفته باشد، ابعاد مقاومت را درک نمی کند.





      
   1   2      >